FOTO & VARDAG

Mulseryd

Tog inte så många bilder den här gången eftersom vi bara var där drygt fyra dagar. Men vi hade tur med vädret och slapp regn och åska i alla fall! :)
 
 
 
 
 
 

Fredag kväll

Idag var det fredag. Det går så himla snabbt och om bara några veckor sitter man vid skolbänken igen. Det var ett tag sen jag uppdaterade här på bloggen... Jag har befunnit mig i skogen nu sen i måndags och kom hem idag. Kvällen spenderades vid havet med moster, mormor, mamma, lillebror, och pizza. Mysigt! Snart ska jag hoppa in i duschen och skölja av alla äckliga aljer man fick på sig från havet.., ja, vattnet var typ helt brunt..
Festivalen som är igång här i Helsingborg just nu har jag inte varit på ännu. Kanske blir en runda där imorgon.., vi får se!
Snart ska jag sätta igång med youtube.., väntar på den perfekta stunden, än har den inte kommit i alla fall, haha.
Jag skriver mer imorgon förhoppningsvis ! Kram♥
 
 

They stare at me while I stare at you

Några bilder på mig själv, tagna på stranden i Skateholm (aka Ystad).
 

La Da Dee - Cody Simpson

 

Garda, Italien

Vi stannade i Garda både när vi åkte ner och när vi åkte hem. Vi trivdes verkligen där och det kändes så synd att åka därifrån dagen efter igen. Första gången vi var där så var vi nere vid badstället vid sjön och badade och kollade lite runtomkring där (se bilder HÄR). Och när vi var där på vägen hem så var vi inne i s.k centrumet, där var affärerna och hamnarna fanns. Här kommer lite blandade bilder:
Frukost
En liten del av hotellet, och poolen.
 
Inne i själva 'centrumet'.
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 

Update

Hej! Sitter i myskläder och ska snart börja packa. Imorgon drar vi ner till landet. Ska vara där i en vecka nu, så uppdateringen kommer nog inte att vara så bra..
Jag hade tänkt att börja "youtuba"(-heter det så?), Har redan gjort en egen kanal där och nu snart någon gång ska jag göra min första video. Jag känner att jag kanske ska ta en liten paus med bloggen, och börja vara aktiv på youtube istället. Eftersom att jag inte har så många läsare här så känns det nästan lite värdelöst. Så ja.., det blir nog så! Frågestunden lägger vi åt sidan sålänge.. Men jag skriver mer imorgon, förhoppningsvis!
Kram
 
 

.

- Jag kommer att svara på frågorna (förhoppningsvis) nästa vecka, i en video.
-Man får ställa så många frågor man vill.
-Jag kommer svara på alla frågor, förutom då om jag får någon jätteprivat..
 
Så, fråga på! :)♥

Solnedgång i Rimini, Italien

 
 

Hemmaaa

Hej! Bloggen har stått tom ett bra tag.. En hel vecka. Men nu är jag tillbaka! Har massvis med bilder att visa från Italien mm. Jag kom hem i lördags och sen dess har jag bara tagit det lugnt, försökt spela lite gitarr, försökt sjunga lite och ätit god middag hos mormor och morfar igårkväll! Idag väntar stranden, eftersom vädret är super. Jag är lite sugen på att köra igång en frågestund.., men jag vet inte om så många kommer att fråga något.. Vi får se hur det blir! Har en liten ide till headern också, tänkte göra en gif header, alltså så att det bläddras bland olika bilder. Får se om jag klarar av kodmallarna.. :s
Men jag skriver mer senare! Ha det bra, Kram♥