FOTO & VARDAG

Favoriter

^De är nog mina favoriter just nu för tillfället.
Hej, kan jag ju börja med att säga. Har i ungefär vartenda blogginlägg nu de senaste månaderna sagt att "åh jag måste verkligen komma igång nu och blogga!", Men nej.., ingen uppdatering här inte. Jag kan inte riktigt säga varför det är så.., det bara är så helt enkelt. Jag vill ju men 'orken' eller tiden finns inte där. Så, så ligger det till.
Idag har jag varit en sväng på stan med mamma, fick bland annat med mig hem den handcremen på bilden, och den kan jag verkligen rekommendera! Super är den. Just nu sitter jag på ett otroligt skitigt golv och drömmer mig bort :s , snart ska jag börja packa eftersom det är söndag och jag ska shifta ställe., segt, haha.. 
Ett stort tack till de personer som finns kvar här och fortsätter titta in då och då♥
Kan rekommendera er alla att börja följa mig på instagram (@kajsaleidersdorffnord) och Videofyme (@kkajsaviola), där är jag väldigt mkt mer aktiv. Ska försöka göra ungefär en video i veckan på vfm, just nu är det bara "follow me arounds" där men kanske kan göra något annat också? Bara att kommentera om ni har några önskemål :) (Finns länkar högst uppe i menyn till vfm, pinterest mm.)
Hoppas ni har det så bra och hoppas ni står ut några månader till tills sommaren kommer, längtar ihjäl! Kram
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback